Annons
Annons

Nu är den här!


 

Varmt välkomna att kika in i A family affair, boken som jag och Lina jobbat med i snart två år nu tillsammans med våra vänner på Lilling Cottage. Älskar denna familj och kommer sakna detta jobbet så himla mycket!

Annons

Vi fick detta uppdrag av Christer efter att ha gjort reportage hemma hos dottern Rebecca för Sköna Hem för några år sedan, vi fann tycke för varandra och började spåna idéer och fick sedan frågan om vi ville göra denna bok tillsammans med dem. En bok om Lillings verksamhet som innefattar inredning, mat och blommor. Vi valde att dela upp boken i årstiderna dvs inspiration och mat efter säsong. Drömuppdraget! Jag har jobbat som stylist på alla bilder, Lina har plåtat och vi har haft det bästa teamet från Lilling som varit så proffsiga med att ge oss mat, rekvisita och öppnat deras hem och vrår med öppna armar. Rebecca har assisterat mig med stylingen, skrivit, projektlett och har allmänt bara varit en klippa, vi har dessutom fått bo hemma hos henne ett antal gånger, tack!

Lite drinkar har också fått komma med.

En hel del DIY, som här små fågelbon som påskpynt.

Fatta att ha obegränsat med blommor efter säsong när man jobbar som stylist, mums. Emma är den som valt ut blommor och hjälpt mig med kransar och så.

Rebecca blev gravid under arbetets gång, detta är en av mina favoritbilder från deras sjöbod förra sommaren när hon tar sig en lur.

Ni förstår att vi har fått smaka på allt va? Längtar efter att baka mig igenom denna boken nu i sommar.

En del byggtips från Peter är det också, här är Rebeccas uteköksbänk.

Ulrika har komponerat alla recept och lagat all mat.

Lilling fudgen, vida omtalad men Ulrika har hållit på receptet fram till nu, varsågoda!

Nu är vårat jobb klart och jag önskar dem all lycka med deras fortsatta resa nu med boken och alla framtida planer för verksamheten. Om ni vill besöka Lilling på Hönö i sommar eller köpa en bok så hittar ni all info om detta här. Nu börjar mitt sommarlov!

(194)
(51)
(0)

5 kommentarer till “Nu är den här!”

  1. Åh, så ljuvliga bilder, bra jobbat! Den måste bara införskaffas. Ha ett fantastiskt sommarlov 🌼☀️

  2. I very much enjoy your photos, videos and writing. However, this new format doesn’t offer a English option and I unfortunately do not know Swedish. Could we possibly have an English translation?

    1. Dear Leigh, how odd, I did not know this. I´ll definitely have a look in to this! Thank u for watching though 🙂 /Mari

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 

AnnonsAnnons

Laddar